Pritzit Oy luottaa Doosaniin

Vesa Pirhonen Pritzit Oy:stä vastaanotti uuden Doosan DX160LHC-5 koneen.

Lue lisää

Hannun Kone Somessa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

21.07.21

Kauppiaita on kaikennäköisiä ja netti lisää näitä valitettavasti! Tarinoita on meillekin kerrottu jos jonkunlaisia. Meillä pääset juttelemaan myyjän kanssa kasvotusten ja hoitamaan kaupat turvallisesti 👍Työkonekaupoilla huijattu suuria summia

Pohjoissavolainen mies osti suuren työkoneen ja siihen kuuluvia osia suurelta kansainväliseltä työkoneiden myyntiin tarkoitetulta sivustolta. Kaupat sovittiin ulkomaisen myyjän kanssa. Mies ja hänen puolisonsa vakuuttuivat myyjän luotettavuudesta puhelinkeskustelun perusteella.

Mies päätyi maksamaan tuotteista myyjälle 13 500 euroa. Myyjä nimesi kuljetusyrityksen, joka toimittaisi tuotteet ostajalle. Tämän jälkeen mies ei kuitenkaan useista yrityksistä huolimatta saanut enää yhteyttä myyjään. Mies päätyi lopulta ottamaan yhteyttä sivuston asiakaspalveluun, josta kerrottiin kyseessä olevan todennäköisesti huijaus, sillä hekään eivät tavoittaneet myyjää tai tämän nimeämää kuljetusfirmaa mistään.

Myös toinen pohjoissavolainen mies teki kaupat suuresta työkoneesta eräällä suomalaisella myyntisivustolla viime keväänä. Kaupat lyötiin nopeasti lukkoon puhelimitse - vain päivän myynti-ilmoituksen ilmestymisen jälkeen. Myyjä kertoi asuvansa toisella paikkakunnalla, mutta lupasi toimittaa työkoneen miehelle tiettyyn päivämäärään mennessä. Työkoneesta maksettiin sovitut 19 800 euroa.

Työkonetta ei kuitenkaan alkanut kuulua sovittuun päivämäärään mennessä. Tämän jälkeen myyjä ilmoitti lähtevänsä vapun viettoon. Kun mies ei saanut myyjään yhteyttä vapunkaan jälkeen, hän alkoi epäillä tulleensa huijatuksi. Tässä tapauksessa rikoksesta epäilty on poliisin tiedossa.

ℹ️ Joskus aidoilta ja luotettaviltakin vaikuttavat verkkosivustot voivat johtaa huijaussivustoille. Lisäksi verkon myyntisivustoilla liikkuu paljon huijareita, joten ole tarkkana verkko-ostoksilla. Ennen kauppoja kannattaakin tehdä taustatöitä ja käydä läpi esimerkiksi verkosta löytyviä arvosteluita kyseisestä kaupasta tai myyjästä. Huonot arvostelut ja kommentit sekä se, ettei kyseisestä kaupasta tahdo juuri löytyä verkosta tietoa, ovat merkkejä siitä, ettei kyseisen verkkokaupan kanssa välttämättä kannata asioida.

ℹ️ Suuret kaupat kannattaa myös aina tehdä kasvotusten, eikä maksua kannata suorittaa etukäteen. Mikäli hankittava kohde on toisella paikkakunnalla, niin kannattaa pyytää esimerkiksi jotain lähempänä asuvaa luotettavaa sukulaista tai tuttavaa apuun ja tarkastamaan myynnissä oleva tuote.

ℹ️ Jos kuitenkin joudut nettipetoksen uhriksi, tee rikosilmoitus verkossa. Poliisi tekee jatkuvasti töitä saadakseen kiinni verkossa toimivia huijareita. Usein sama huijari on useamman rikoksen takana, ja voi olla jo poliisin tiedossa.

ℹ️ Eli varovaisuus ennen kaikkea, sillä vaikka huijari saadaankin kiinni, niin useimmiten huijatut rahat jäävät kateisiin.
... See MoreSee Less

Kauppiaita on kaikennäköisiä ja netti lisää näitä valitettavasti! Tarinoita on meillekin kerrottu jos jonkunlaisia. Meillä pääset juttelemaan myyjän kanssa kasvotusten ja hoitamaan kaupat turvallisesti 👍

20.07.21

Värikästä menoa korjaamossa 🔧🛠👍 Monimerkkihuolto palvelee!

#hannunkone #monimerkkikorjaamo #monimerkkihuolto #doosan #kobelco #yanmar #hyundai #maanrakennus #raskaankalustonkorjaamo #raskashuolto #joensuu
... See MoreSee Less

Värikästä menoa korjaamossa 🔧🛠👍 Monimerkkihuolto palvelee!#hannunkone #monimerkkikorjaamo #monimerkkihuolto #doosan #kobelco #yanmar #hyundai  #maanrakennus #raskaankalustonkorjaamo #raskashuolto #joensuu

13.07.21

Asiakkaamme M. Vartiainen 💪🎬 ... See MoreSee Less