Etsimme joukkoomme raskaan kaluston mekaanikkoa!

Työnkuvaus:

Mekaanikkona tehtäväsi pitää sisällään maansiirtokoneiden korjaus- ja huoltotoimenpiteet. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti ja ajallaan. Työ tapahtuu pääsääntöisesti korjaamolla Joensuussa, mutta usein myös maakunnassa huoltoautolla liikkuen.

Hydrauliikan ja sähkötekniikan tuntemuksen katsomme eduksi. Myös englannin kielen osaaminen on eduksi ohjelmistojen kanssa työskennellessä. Toivomme hakijan omaavan motivoituneen asenteen työtä kohtaan, sekä oma-aloitteisen työotteen. Työtä tehdään yhdessä vuorossa joustavasti klo 7–15.30.

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan hyvässä tiimissä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Saat joustavan työn, jossa pystyt kehittämään omaa osaamistasi sekä mahdollisesti myös kouluttautumaan lisää. Työympäristö ja työvälineet ovat ajanmukaiset, siistit ja turvalliset.
Palkkaus määräytyy osaamisen ja työkokemuksen mukaan.

Hakuprosessi:
Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, tule mukaan hyvään porukkaan! Olemme kiinnostuneita kuulemaan osaamisestasi. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian info@hannunkone.fi
Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja antaa Korjaamopäällikkö Jarkko Leppänen p. 0505274424
Hannun-Kone Oy / HannunKoneCorner Joensuu