PIDETÄÄN TYÖKONEET KÄYNNISSÄ.

Korjaamme ja huollamme kaikki maanrakennuskoneet vuosikymmenten kokemuksella. Arvokas kokemuksemme yhdistyy tuoreeseen alan koulutukseen ja yhdessä tekemisen meininkiin. Ongelmanratkaisusta tullut ilo ja onnistumisen tunne näkyy asentajiemme arjessa. Uusi vika tarkoittaa uutta haastetta, jonka voi voittaa. Teemme kaiken ilmastointihuolloista kokonaisvaltaiseen koneen huoltoon. Huollamme myös trukkeja merkistä riippumatta.

Emme halua jättää ketään yksin koneongelmien kohdatessa – palvelemme siis joustavasti tarpeen mukaan Joensuun Papinkankaalla, tarvittaessa tulemme huoltoautollamme paikan päälle, vaikka metsän keskelle. Varaa aika soittamalla tai kysy lisätietoja Jarkolta.

Huollot ja korjaukset on mahdollista rahoittaa esim. OP:n osamaksurahoituksella.

050 5274 424

HYDRAULIIKKAPISTE PALVELEE ASIAKKAITA – TOIMINTAVARMAT BRIDGESTONEN TUOTTEET VALIKOIMISSA.

Bridgestonen hydrauliikkapalvelupisteeltämme saat kokonaisvaltaisen palvelun. Palvelupisteeltä löydät erittäin laadukkaat Bridgestonen hydrauliikkaletkut ja liittimet. Uuden, tarkan letkuliittimen ominaisuuksien vuoksi letkurikkojen mahdollisuus vähenee, joka lisää tuotteiden luotettavuutta.

Bridgestone on Ponssen ensiasennusletku, mitä myös metsä- ja puunajokoneiden yrittäjät suosivat vaativien olosuhteiden takia. Palvelupisteellä sinua palvellaan myös vaihto- ja asennuspalvelujen kanssa. Hydrauliikkapisteellä kaikki vanhat letkuasennelmat kierrätetään asianmukaisesti. Hydrauliikka-asioissa voit varata aikaa tai kysyä lisätietoja Jarmolta.

050 413 3964