RASKASKONEHUOLTO, KENTTÄHUOLTO

PIDETÄÄN TYÖKONEET KÄYNNISSÄ.

Korjaamme ja huollamme kaikki maanrakennuskoneet vuosikymmenten kokemuksella. Arvokas kokemuksemme yhdistyy tuoreeseen alan koulutukseen ja yhdessä tekemisen meininkiin. Ongelmanratkaisusta tullut ilo ja onnistumisen tunne näkyy asentajiemme arjessa. Uusi vika tarkoittaa uutta haastetta, jonka voi voittaa. Teemme kaiken ilmastointihuolloista kokonaisvaltaiseen koneen huoltoon. Kenttähuolto; Huoltoautolla onnistuvat huollot myös maastossa. Huollamme myös trukkeja merkistä riippumatta. Käytössämme nykyaikainen diagnostiikka mm. Jaltest-ohjelmisto.

Virallisesti olemme myös mm. Lännen, Wille -huoltokorjaamo ja toimitamme niihin myös varaosat.

Emme halua jättää ketään yksin koneongelmien kohdatessa – palvelemme siis joustavasti tarpeen mukaan Joensuun Papinkankaalla, tarvittaessa tulemme huoltoautollamme paikan päälle, vaikka metsän keskelle. Jos koneesi kaipaa ilmastointihuoltoa sekin onnistuu.Varaa aika soittamalla tai kysy lisätietoja Jarkolta.

Huollot ja korjaukset on myös mahdollista rahoittaa esim. OP:n osamaksurahoituksella.

HYDRAULIIKKAPISTE PALVELEE ASIAKKAITA – TOIMINTAVARMAT BRIDGESTONEN TUOTTEET VALIKOIMISSA.

Bridgestonen hydrauliikkapalvelupisteeltämme saat kokonaisvaltaisen palvelun. Palvelupisteeltä löydät erittäin laadukkaat Bridgestonen hydrauliikkaletkut ja liittimet. Uuden, tarkan letkuliittimen ominaisuuksien vuoksi letkurikkojen mahdollisuus vähenee, joka lisää tuotteiden luotettavuutta.

Bridgestone on Ponssen ensiasennusletku, mitä myös metsä- ja puunajokoneiden yrittäjät suosivat vaativien olosuhteiden takia. Palvelupisteellä sinua palvellaan myös vaihto- ja asennuspalvelujen kanssa. Hydrauliikkapisteellä kaikki vanhat letkuasennelmat kierrätetään asianmukaisesti. Hydrauliikka-asioissa voit varata aikaa tai kysyä lisätietoja Jarmolta.