X-1R

X-1R Metallinhoitoaine vähentää tehokkaasti moottorin osien kulumista ja helpottaa kylmäkäynnistystä. Metallinhoitoaine laskee laitteiden käyttölämpötilaa ja öljyn lämpötilaa sekä vähentää ympäristöpäästöjä vähentämällä mm. dieselin savutusta. X-1R Metallinhoitoaine voidaan sekoittaa kaikkiin voiteluaineisiin.Se soveltuu erinomaisesti moottoreihin, vaihteistoihin, periin ja hydrauliikkaan.

X-1R Polttoaineen lisäaineet polttavat polttoaineen täydellisemmin, antaen enemmän voimaa.Lisäaine toimii pehmusteena vaimentaen venttiilien iskut ja voitelee sekä puhdistaa koko polttoainejärjestelmän.

Ensiluokkaiset X-1Rvoitelurasvat valmistetaan sekä korkeissa että matalissa lämpötiloissa käyttävien laitteistojen asettamien vaatimusten mukaisesti. X-1R voitelurasvojen valmistuksessa on käytetty tarkoin valittuja perusaineita ja ainutlaatuisia lisäaineita, jotka yhdessä antavat aivan ylivoimaisen voitelukyvyn, kulumissuojan, kuormankeston, vedenkeston ja suojan ruostumista vastaan. Yhteensopivuus toisten rasvojen kanssa ei tuota ongelmia. Monissa tapauksissa ei ole tarpeelista poistaa vanhaa rasvaa käyttökohteesta.

Diesel+Booster polttaa polttoaineen täydellisemmin, antaen enemmän hevosvoimia. Se puhdistaa suuttimet, ruiskutusjärjestelmät, elementit, tankit ja putkistot. Noki poistuu kerroksittain moottorista ja vesi polttoainejärjestelmästä. Näiden ominaisuuksien yhteisvaikutuksesta moottori on luotettavampi ja vähentyneet huolto- ja polttoainekulut säästävät rahaa.

Myynti