Työkalumarkkinoiden kärkituotteet

Unior -työkalut

Lähes satavuotisen historian omaavan slovenialaisen Uniorin vahvuuksia ovat vankka metallin työstöosaaminen ja innovatiivinen tuotekehittely. Niiden turvin tehdas on lunastanut kärkipaikkansa työkalumarkkinoilla.mUniorin työkaluvalikoimasta löytyy työkalut ammattilaisten tarpeisiin. Laadusta ei tingitä – työkalut kestävät jopa kolme kertaa pidempään kuin monet kilpailevat tuotteet. Unior työkalun hinta-laatusuhde on ylivoimainen.

Uniorin työkalut ovat kokonaisuudessaan eurooppalaista tekoa. Osaomistajuus laadukkaana tunnetusta Štoren terästehtaasta mahdollistaa tarkan materiaalivalvonnan ja ensiluokkaiset raaka-aineet. Optimoidut valmistusmenetelmät takaavat kestävän ja laadukkaan lopputuloksen, tästä syystä Unior työkalulla on elinikäinen takuu materiaali- ja valmistusvikojen osalta.

Ergonominen muotoilu vähentää fyysistä rasitusta, parantaa työturvallisuutta ja lisää käyttäjäystävällisyyttä sekä tehokkuutta. Hyvien ja sopivien työvälineiden valinta vaikuttaa suoraan työn tuottavuuteen.

UNIOR TUOTEKATALOGI

Myynti