Pesu Corner – raskaan kaluston pesu - rekkapesu

Joensuun Papinkankaalla Itä-Suomessa raskaan kaluston pesulinjasto- rekkapesu

Parasta pesutehoa kaiken muotoisille ja kokoisille autoille, myös vaativiin pesuihin!

Automaattinen Tammermatic Rainbow Ultima -pesulinjasto varustetaan sekä harjallisilla että harjattomilla pesulaitteistoilla. Korkeapainesuihku tavoittaa myös ne alueet, joihin harjat eivät yllä ja poistaa tehokkaasti paksutkin likakerrokset. Tehokkaan painepesun ansiosta harjausvaiheessa ei ole naarmuttamisen riskiä.

Linja-ja jakeluautot, järeät säiliö-, betoni- ja jätteenkuljetusautot. Täyspitkät yhdistelmät. Sekä maansiirtokoneet.

Rekkapesulan kautta voidaan tilauksesta hoitaa myös tarroituksia ja tarroitusten korjauksia sekä pikahuoltotoimenpiteitä autoille.

Tammermatic Ultima 2018 on edistyksellisin ja tehokkain raskaan kaluston pesulaitteisto. Rainbow Ultiman käyttöalue on markkinoiden laajin, koska se huomioi raskaan kaluston erilaiset pesutarpeet. Pesu pitää kaluston kunnossa! Pesu ehkäisee tehokkaasti ruostevaurioita, kun lika pidetään poissa. Linjasto puhdistaa tehokkaasti kaikki vaikeasti irroitettavat liat.

PesuCornerissa on myös puhtaan veden täyttöpiste säiliöautoille. 

Linjasto sijaitsee kuutostien varrella; Papinkankaalla osoitteeseen Rullakkotie 9. Lappeenrannantieltä ramppi 30 suuntaan Papinkangas.


Sopii kaikille raskaan kaluston ajoneuvoille

Joensuun paras rekkakapesu!

Säännöllisesti pestäviä linja- ja jakeluautoja varten linjastossa on ristiin pesevät sivuharjat.

Säiliö-, betoni- ja jätteenkuljetusautot tarvitsevat järeää pesuvoimaa ilman harjoja. Tällaisen kaluston pesua varten linjasto on varustettu esipesulaitteistolla ja auton muotoja seuraavalla korkeapainekaarella oskilloivine pistesuuttimineen.

Linjasto sopii erinomaisesti myös kaivin- ja työkoneiden erikoispesuihin.

Tehokas pesu myös ilman harjoja

Harjattoman pesun teho perustuu oskilloivaan kolmoispyyhkäisytekniikkaan. Sivusuihkut pyyhkäisevät ylös ja alas puhdistaen auton sivut helmasta kattoon. Vaakatason korkeapainesuuttimet sijaitsevat kattosuihkuputkessa, joka seuraa auton muotoja ja kiertyy akselinsa ympäri. Suuttimen kiertoliikkeet ja poikittaiset oskillointiliikkeet saavat aikaan sen, että painevesisuihkut ulottuvat kaikkiin koloihin ja syvennyksiin.

Käytämme myös kuumapainepesuria, jolla pinttyneimmätkin rasvat lähtevät koneesta.

Koneita ja ajoneuvoja ei saa pestä missä tahansa

Pihalla tai parkkipaikalla pesemisestä syntyvät öljyiset jätevedet päätyvät yleensä suoraan maaperään tai yleiseen viemäriverkostoon. Viranomaisten hyväksymissä pesupaikoissa asia on toisin. Pesulassamme käytetään vain pesutoimintaa varten testattuja ja hyväksyttyjä pesuaineita, ja öljyisten vesien pääsy yleiseen jätevesiverkostoon estetään öljynerottimien avulla.

 

Sopimusasiakkuus

Jos teillä tasainen tarve kalustonne puhdistamiselle ja haluaisitte siirtyä kertamaksuista laskutusasiakkaaksi niin ottakaa yhteyttä info@hannunkone.fi lisätiedot Mikalta p. 050 4060798