PESUCORNER – PUHDAS AUTO ON KÄYNTIKORTTISI.

PesuCorner puhdistaa tehokkaasti kaikki vaikeasti irroitettavat liat ja paksutkin likakerrokset harjoilla tai ilman. Ympäristöarvot ovat meille tärkeitä ja kierrätämme kemikaalit ja maa’aineksen säännösten mukaisesti. Öljyt, rasvat ja kemikaalit eivät päädy luontoon.

PesuCorner sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella kuutostien varrella Papinkankaalla osoitteessa Rullakkotie 9.

Tammermatic Rainbow Ultima – pesulinjaston korkeapainesuihku mahdollistaa naarmuttamattoman pesutuloksen myös hankalasti päästäviin paikkoihin. Säiliö-, betoni- ja jätteenkuljetusautot tarvitsevat järeää pesuvoimaa ilman harjoja. Linjasto sopii erinomaisesti myös kaivin- ja työkoneiden erikoispesuihin. Pesut hoidetaan tietenkin myös ympäristö huomioiden.

Hoidamme tilauksesta myös autoteippaukset sekä pikahuoltotoimenpiteet. Ilmastointihuolto ennakkovarauksella. PesuCornerissa on myös puhtaan veden täyttöpiste. Voit valita asiakkuudeksi kertamaksutteisen pesun tai laskutusasiakkuuden, mikäli tarve pesulle on tasainen ja toistuva. PS. Meiltä nyt myös supertehokkaat Chante Clair puhdistusaineet!

Varaa aika tai kysy lisää pesulan vastaavalta Arilta. 050 321 2977

Päivystys arkisin klo 22.00 saakka pesulan hoitaja on paikalla 5-30min soitosta joustavasti. Myös yö- ja viikonloppupesut sopimuksen mukaan ennakkoon! Tarjoamme tarvittaessa myös rekkaparkin ja kahviossa voit viettää leppoisasti tauon pesun aikana.

Meille ovat tervetulleita myös karavaanarit; Pesujen hinnat esim.
Matkailuauton peruspesu alkaen 50e ja katon kanssa 70e
Normaalin vaunun peruspesu alkaen 50e ja katon kanssa 70e
Retkeiluautot voidaan monesti pestä harjakoneella, jolloin hinta 30e

Oletuksena näissä pestävän kohteen olevan normaalikainen, erityiskäsittelyt erikseen.