REKKAPESU, RASKAAN KALUSTON PESU JOENSUUSSA

PESUCORNER – PUHDAS AUTO ON KÄYNTIKORTTISI.

Varaa aika tai kysy lisää pesulan vastaavalta Arilta. 050 321 2977

Päivystys arkisin klo 22.00 saakka pesulan hoitaja on paikalla 5-30min soitosta joustavasti. Myös yö- ja viikonloppupesut sopimuksen mukaan ennakkoon! Tarjoamme tarvittaessa myös rekkaparkin ja kahviossa voit viettää leppoisasti tauon pesun aikana.

PesuCorner sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella kuutostien varrella Papinkankaalla osoitteessa Rullakkotie 9.

PesuCorner puhdistaa tehokkaasti kaikki vaikeasti irroittettavat liat harjoilla tai ilman. PesuCorner palvelee raskasta kalustoja, kuten rekkoja sekä myös matkailuajoneuvoja ja pakettiautoja.  Tammermatic Rainbow Ultima – pesulinjaston korkeapainesuihku mahdollistaa naarmuttamattoman pesutuloksen myös hankalasti päästäviin paikkoihin. Säiliö-, betoni- ja jätteenkuljetusautot tarvitsevat järeää pesuvoimaa ilman harjoja. Linjasto sopii erinomaisesti myös kaivin- ja työkoneiden erikoispesuihin. Ympäristöarvot ovat meille tärkeitä ja kierrätämme kemikaalit ja maa’aineksen säännösten mukaisesti. Öljyt, rasvat ja kemikaalit eivät päädy luontoon.

Hoidamme tilauksesta myös autoteippaukset sekä pikahuoltotoimenpiteet. Ilmastointihuolto ennakkovarauksella. PesuCornerissa on myös puhtaan veden täyttöpiste. Voit valita asiakkuudeksi kertamaksuttaisen pesun tai laskutusasiakkuuden, mikäli tarve pesulle on tasainen ja toistuva.

Karavaanarit:

Meille ovat tervetulleita myös karavaanarit; Pesujen hinnat esim.
Matkailuauton peruspesu alkaen 50e ja katon kanssa 70e
Normaalin matkailuvaunun peruspesu alkaen 50e ja katon kanssa 70e
Retkeiluautot voidaan monesti pestä harjakoneella, jolloin hinta 30e

Oletuksena näissä pestävän kohteen olevan normaalikainen, erityiskäsittelyt erikseen.