Uudenlainen kauhanpyörittäjä ja -kallistaja 13-20 tonnin kaivinkoneisiin

Vahva Forti 200 on uusi kaivinkoneen lisävaruste, jossa on pikakiinnitin, kauhan kallistus ja mekaaninen pyöritys.

Vahva Fortissa on hydraulinen kauhan kallistus +-45 asteen kallistuskulmalla. Kauha kiinnitetään Fortiin kiristämällä kauhassa oleva kartiomainen kiekko pylväspihtien käyttämällä pannalla. Kartiomaisen kiekon ja pylväspihtien käyttö lukituksessa on patentoitu ratkaisu.       Kauhaa pyöritetään maata vasten mekaanisesti löysäämällä panta ja lukitsemalla se uudelleen.

Vahva Forti 200 sopii 13-20 tonnin kaivinkoneisiin. Se on parhaimmillaan raskaissa kaivutöissä, joissa kauhaa ei tarvitse pyörittää jatkuvasti.      Laite mahdollistaa monipuolisen työskentelyn: kaivamisen lisäksi mm. ruoppaus, purkutyöt, tonttien raivaus ja pylväiden käsittely hoituvat kätevästi. Vahva Forti on erityisen hyvä rantarakentamisen kohteissa, koska itse laitteessa ei ole sähköä ja siten veden alla työskentely onnistuu helposti. Tuotteen kehittäjä ja valmistaja on Outokummun Metalli Oy.

Miten Vahva Forti eroaa hydraulisista rototilteistä?

Vahva Fortissa ei ole hydraulimoottoria, hammasvaihdetta eikä sähköventtiileitä. Rakenne on matala, joten kauhan kärkivoima ei pienene. Työskennellessä kauhan ja Fortin liitos on lukittuna välyksetön, joten se on kestävä ja käyttäjälle miellyttävä. Tuote on siis rakenteeltaan yksinkertaisempi ja vahvempi - ja totta kai myös edullisempi.

Laite on nähtävänä myymälässämme Joensuussa! Toimipisteellämme onnistuu asennus ja huolto. Lataa uusi esite tästä .