IC-SARJAN JÄTEMETALLILEIKKURIT

 

 

 

Innovativinen geometria ja parhaiden rakennusmateriaalien käyttö maailmanlaajuisilla markkinoilla tekee iTALMEK -metalliromuleikkurista laitteen, joka takaa suuren tehokkuuden, loistavan leikkausvoiman ja myös rajoitetaan laitteen painoa.

Rakenne on tehty teräkestä, jolla on Hardoxin® paras kulutuksen kestävyys ja Weldoxin® elastiset rajat, luotettavuuden takuu ja pitkä laitteen käyttöikä.

Kompakti muotoilu mahdollistaa täydellisen näkyvyyden sekä yläpuolella tapahtuvaan purkuun että maan tasolla tapahtuvaan purkuun, sekä mullistavan käyttötehokkuuden oikealle ja vasemmalle 360° hydraulisesti käännettäessä. Suuri kiertopyörästö varmistaa äärimmäisen tarkkuuden laitteiden asettelussa, ja se imee kaikki mahdolliset paineen nousut.

Käännettävät terät, joita voidaan kääntää neljälle eri puolelle, ovat valmistettuja erityisestä terässeoksesta, ja tästä syystä niiden kesto on pidempi kuin kilpailijoidemme.
Speed booster -järjestelmä®: tehokkaassa sylinterissä on erityinen kiihdytysventtiili, joka takaa nopean käyttökierron. Leuan säätösarja eliminoi väljyyden, jolloin kone leikkaa aina tarkasti.